Blog

Játékos angol tanulás

0

Angol tanulásangol tanítás – angolnyelvű játékokkal iskolásoknak?

Hát, igen… Sokan iskolás korban kezdik az angol tanulás t. Az angol világnyelv, nem mondok újat. Ez jó indok arra, hogy ezzel a nyelvvel “indítson idegen nyelveket” valaki. Iskolásoknak már sok angol könyv áll rendelkezésére, szerencsére iskolai könyvtárak már sokszor tartanak angol tanulás hoz  klasszikus angol irodalomat. Vannak vicces regények, könnyű mesék minden korosztálynak.

Hogyan csináljunk kedvet az angol tanulás hoz?

De egy kisiskolásnak nem sokszor van kedve iskola és edzések után még olvasni is. Telítődik a sok betűvel. Ezek a gyerekek sokszor játszanak még a lecke megírása után, és ha angol nyelvű játékokat adunk kezükbe, észrevétlenül ismét angol nyelvtudás uk bővítésére ösztönözzük őket. “Rejtett” angol tanulás, és még élvezi is a kisiskolás!

Hogyan könnyíthetjük meg az angol tanulás t!

Kereshetünk környékünkön lakó angol anyanyelvű barátokat is, akiket egy játékra meginvitálva felfedhetük gyermekünk előtt azt az új élményt amit egy idegen nyelv használata adhat.

Angolnyelv gyakorlás, ismét észrevétlenül. Ilyen egyszerű lenne?

De mi a helyzet, ha a szülő nem olyan barátkozó típus, kérdezhetnénk? Ha a gyerek magának való? Olyan nehéz olyan angol játék okat találni ami egyedül is élvezhető és segíti az angol tanulás ! Vannak kártyák, egymásra rakva kedvs ismert angol dal segítségével ismertetik meg az új szavakkal a kicsiket. A kihíváskoat kedvelőkenek vannak játékos angol fejtörők, melyeket sokszor egymás után is meg lehet oldani, mert a megfejtéshez használt mellékelt toll letörölhető a kártyáról.

Ezeket a játékokat köthetjük azonban az ünnepekhez is. Készülődés közben elővehető egy-egy karácsonyi angol kártyajáték is, Húsvéti “csináld magad a díszeket” kártya vagy játékos angol tanulás azangol tanulás angol-nyelvű kézműveskönyv, mely angol leírásokkal segítve, játékosan vezetget a kézműves technikák sűrűjében.

Angol oktatás – angol tanítás – angol tanulás és mindez játékosan! Nem megoldhatatlan!  Mindez már Magyarországon is kapható webáruházunkban.

Scholastic, Usborne: angol könyvek, angol kártyák, angol játékok!

http://www.angol-konyvek.hu

Keressen minket kérdéseivel bizalommal.  Mi örömmel sietünk segítségére gyermeke angol tanulás a érdekében

Hagyjon üzenetet

Tanuljon, tanítson angolt játékosan könnyedén